Au pornit un restaurant pentru că nimeni nu mai servea micul dejun după ora 11. În 9 luni au vânzări de aprope 100,000 de euro

Postat la 07 iulie 2017 1327 afişări

Neaţa Omelette Bistro, un restaurant poziţionat în zona Pieţei Libertăţii din Timişoara, a avut afaceri de 426.000 de lei în nouă luni din 2016, după ce a fost inugurat în 20 martie anul trecut, iar pentru anul acesta acţionarii vor să dubleze cifra de afaceri, fiind primul an complet de activitate.

Au pornit un restaurant pentru că nimeni nu mai servea micul dejun după ora 11. În 9 luni au vânzări de aprope 100,000 de euro

„La început a fost o glumă între prieteni, eram revoltaţi că nu aveam unde să mâncăm micul dejun, că peste tot se serveşte numai până la ora 11. Am zis în glumă că îmi deschid omletărie, după care toţi prietenii au fost încântaţi de idee. Am vorbit cu asociatul meu şi am pornit afacerea“, a spus pentru ZF Alexandra Lazea, fondatoarea Neaţa Omelette Bistro. Anul acesta, restaurantul din Timişoara şi-a schimbat şi locaţia, în urma cererii şi a numărului mare de clienţi, şi a trecut de la un spaţiu de 23 de locuri la o locaţie de 60 de locuri. Restaurantul are 12 angajaţi în prezent.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.