Au început cu un restaurant amenajat într-un garaj şi au ajuns la 900.000 de lei. Ambiţia lor este să redeschidă o cabană la cota 1.600 din Sinaia

Postat la 18 septembrie 2018 396 afişări

Roka Barbeque s-a deschis în urmă cu patru ani după o investiţie de 15.000 de euro. După trei ani, fondatorii Roka Barbeque au extins businessul şi au deschis şi Grădina Roka, care a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro.

Au început cu un restaurant amenajat într-un garaj şi au ajuns la 900.000 de lei. Ambiţia lor este să redeschidă o cabană la cota 1.600 din Sinaia

Roka Barbeque s-a deschis în urmă cu patru ani după o investiţie de 15.000 de euro. După trei ani, fondatorii Roka Barbeque au extins businessul şi au deschis şi Grădina Roka, care a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro.

„Am intrat în lumea antreprenoriatului acum patru ani. Mergeam cu prietenul meu Florin pe strada Doamna Ghica şi la un moment dat el a zis: «Uite, un spaţiu de închiriat». A doua zi a semnat contractul de închiriere şi am în­ceput renovarea, el voia să dechidem un restaurant cu pre­parate la grătar, iar eu eram sceptică”, a spus Roxana Mihalache (33 de ani), cofondatoare a Roka Barbeque şi a Grădinii Roka.  

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.