Atletico Madrid a câştigat Liga Europa. Record de asistenţă pe Arena Naţională: 52.347 de spectatori - FOTO

Postat la 10 mai 2012 20 afişări

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti. Golurile au fost marcate de Falcao (min. 7 şi 34) şi Diego (min. 85).

Jucătorii echipei Atletico Madrid au primit trofeul Ligii Europa din partea preşedintelui UEFA, Michel Platini, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc după finala câştigată în faţa Athletic Bilbao. La finalul meciului, mai mulţi fotbalişti ai echipei Athletic Bilbao, Iker Muniain, Fernando Llorente şi Ibai Gomez, au plâns.

La meciul de pe Arena Naţională au asistat 52.347 de spectatori. Peste 20.000 de spanioli au sosit miercuri în Capitală pentru a vedea finala Europa League, 14.000 dintre aceştia venind cu 65 de curse charter, a declarat secretarul de stat Petre Tobă, de la Centrul de comandă organizat la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atletico-madrid-a-castigat-liga-europa-record-de-asistenta-pe-arena-nationala-52-347-de-spectatori-foto-9610656
9610656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.