Ati vizita o insula cu cinci serpi veninosi pe metru patrat? (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 01 ianuarie 2011 154 afişări

Insulele tropicale sau orasele istorice sunt de obicei primele pe lista de calatorii de vacanta ale multora dintre noi. Exista insa cateva locuri din lume care nu vor ajunge probabil niciodata pe aceasta lista.

Cand vine vorba despre vacante si calatorii in tari indepartate, discutia se invarte de cele mai multe ori in jurul unor destinatii de vis sau al unor orase cu incarcatura istorica, diferentiate prin monumente si prin arhitectura. Locurile mai putin frumoase, ciudate sau de-a dreptul periculoase sunt rareori aduse in discutie si nu sunt aproape niciodata luate in calcul ca destinatie pentru vacanta.

O insula a serpilor, o alta a crocodililor, o gradina cu plante otravitoare sau "groapa" de gunoi din Pacific sunt doar cateva dintre destinatiile de care turistii ar trebui sa fuga, in opinia site-ului Listverse.com. Poate doar curiosii si cei cu spirit de aventura s-ar numara printre cei cu cele mai mari sanse sa viziteze macar una dintre aceste destinatii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insule,
gunoaie,
serpi
/actualitate/ati-vizita-o-insula-cu-cinci-serpi-veninosi-pe-metru-patrat-galerie-foto-7839766
7839766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.