Aţi da banii pe băuturi alcoolice ambalate ca laptele sau sana? (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 decembrie 2011 194 afişări

Un rol hotărâtor în decizia de cumpărare al unui produs îl joacă ambalajul care îl îmbracă. De fapt, cei mai mulţi oameni de marketing spun la unison că ambalajul este cel mai important canal de comunicare al unui produs.

Designerul german Jorn Beyer s-a gândit să facă un experiment, relatează toxel.com, şi a creat câteva ambalaje pentru băuturi alcoolice, plecând de la ambalajele de carton în care se vând de obicei lactate precum sana, iaurt sau lapte simplu ori cu arome.

Artistul vrea să afle dacă mărcile de lichior, vodcă sau wisky s-ar vinde la fel de bine ca şi cele turnate în sticle pretenţioase, care adesea se identifică cu marca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banii,
băuturi,
ambalate
/actualitate/ati-da-banii-pe-bauturi-alcoolice-ambalate-ca-laptele-sau-sana-galerie-foto-9018885
9018885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.