Atentionare de ninsoare si vreme rea in 14 judete din estul si sud-estul tarii

Postat la 03 decembrie 2010 45 afişări

Meteorologii au emis, vineri, o atentionare meteo pentru 14 judete din Moldova, estul Munteniei si Dobrogea conform careia de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata ar urma sa ninga si sa apara viscolul.

Astfel, de sambata pana duminica, in Moldova, nordul si estul Munteniei si partea continentala a Dobrogei, precum si in zona Carpatilor Orientali "vor predomina ninsorile, iar vantul se va intensifica, viscolind trecator ninsoarea", se arata in textul atentionarii meteo cod galben.

In centrul si sudul Moldovei si la munte "se va depune strat de zapada mai consistent", mai sustin meteorologii.

Acestia adauga si ca sambata "va ploua abundent" in cea mai mare parte a Olteniei, in Muntenia si in sudul Moldovei, precipitatiile urmand sa depaseasca local 25-30 de litri pe metrul patrat, putand ajunge pana la 50 de litri pe metrul patrat in 24 de ore.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentionare-de-ninsoare-si-vreme-rea-in-14-judete-din-estul-si-sud-estul-tarii-7776342
7776342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.