Atenţie la falşii preoţi sau instalatori! Aveţi grijă pe cine primiţi în casă

Postat la 07 ianuarie 2012 21 afişări

Poliţia Română le recomandă cetăţenilor să fie foarte atenţi la persoanele străine care vor să le intre în locuinţe sub diverse pretexte, fie că le verifică instalaţiile din casă, fie că vor să le sfinţească locuinţa ori să le propună diverse tranzacţii.

La data de 6 ianuarie, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 14 Poliţie Bucureşti l-au prins în flagrant pe T. Ion, de 44 de ani, din judeţul Argeş. Acesta, fiind îmbrăcat în straie preoţeşti şi declarându-şi calitatea de preot, a pretins şi încasat de la un bărbat de 25 de ani, din Bucureşti, 35 de lei, bani pentru care se angaja să oficieze o slujbă religioasă. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 14, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Poliţia recomandă cetăţenilor următoarele:

Nu intraţi în discuţii şi nu primiţi în locuinţă persoane străine care se arată interesate de bunurile dumneavoastră (case, apartamente, terenuri).

Înainte de a încheia un act notarial consultaţi notarul, un avocat, preot, o persoană de încredere cu privire la clauzele şi condiţiile încheierii unui contract de vânzare-cumpărare, întreţinere, donaţii, etc..

Fiţi atenţi cu privire la reprezentanţii unor reţele de utilităţi care vor să verifice instalaţiile existente în locuinţe.

Dacă aveţi dubii cu privire la seriozitatea unor persoane care vă contactează, anunţaţi de îndată Poliţia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentie-la-falsii-preoti-sau-instalatori-aveti-grija-pe-cine-primiti-in-casa-9132355
9132355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.