Atenţie! Cea mai nouă metodă de înşelăciune de sărbători

Autor: Andreea Tobias, Mediafax Postat la 10 decembrie 2019 712 afişări

Atenţie! Cea mai nouă metodă de înşelăciune de sărbători

Falşi proprietari de pensiune din judeţul Maramureş au postat un anunţ de închiriere pentru Revelion pentru suma de 7.000 de lei. Ei sunt căutaţi acum de poliţişti şi vor fi cercetaţi pentru tentativă la înşelăciune.

Poliţia Maramureş anunţă că s-a sesizat după ce persoane necunoscute au postat pe un site un anunţ prin care ofereau spre închiriere o pensiune situată în judeţul Maramureş, pentru 7.000 de lei.

Falşii proprietari cer jumătate din sumă, ca avans, pentru un pachet de servicii turistice de Revelion, incluzând trei nopţi de cazare în întreaga pensiune.

Fotografiile postate în anunţ aparţin însă unei pensiuni din alt judeţ, iar la adresa indicată din localitatea maramureşeană funcţionează o altă pensiune.

Poliţiştii anunţă că au deschis un dosar penal pentru tentativă la înşelăciune şi caută atât autorii, cât şi posibile victime.

„Poliţia Maramureş vă recomandă să verificaţi cu atenţie ofertele de turism existente în mediul on-line şi să folosiţi site-urile autorizate pentru asemenea rezervări, astfel încât să nu cădeţi victima unor infracţiuni de înşelăciune. ...iar sărbătorile să rămână aşa cum trebuie, adică fericite”, scriu poliţiştii din Maramureş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensiune,
ÎnŞelĂciune,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.