Atanasiu: Nu se poate guverna decât dacă PSD sau PNL iau parlamentari care au fost pe la alte partide

Autor: Catalina Mihai Postat la 23 martie 2015 37 afişări

Vicepreşedintele PNL Theodor Atanasiu a declarat, luni, că în România, în momentul de faţă, nu se poate guverna decât dacă PSD sau PNL iau parlamentari care au fost pe la mai multe partide.

Rugat să comenteze faptul că mulţi parlamentari au trecut la PNL, deşi după alegeri lideri au partidului au spus că nu vor primi traseişi, vicepreşedintele Theodor Atanasiu a întrebat: "Cine spunea?".

După ce jurnaliştii i-au menţionat numele lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, Atanasiu a precizat: "Nu ştiu, eu vă spun un singur lucru: astăzi în Parlamentul României poţi crea o majoritate PSD-PNL - şi a fost, se numea USL, şi această majoritate a eşuat - şi mai pot fi create două tipuri de majorităţi: PSD cu cei care s-au plimbat de la un partid la altul sau PNL cu cei care s-au plimbat de la un partid la altul. Alte majorităţi nu mai pot fi create".

"Nu se poate guverna altfel în România astăzi decât ca unul dintre cele două mari partide să-i ia pe ceilalţi parlamentari care au fost pe la mai multe partide şi să creeze majoritate", a mai spus vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă luarea parlamentarilor trebuie să fie "cu acte în regulă sau ca afiliaţi", Atanasiu a precizat: "Să-i ia şi într-un mod şi într-altul".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
THEODOR ATANASIU,
PNL,
MAJORITATE
/actualitate/atanasiu-nu-se-poate-guverna-decat-daca-psd-sau-pnl-iau-parlamentari-care-au-fost-pe-la-alte-partide-14040969
14040969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.