Atacul clonelor – copiile ieftine ale maşinilor scumpe - GALERIE FOTO

Postat la 07 septembrie 2012 110 afişări

O maşină puternică, frumoasă, scumpă, ce simbol poate fi mai bun prentru reuşita în viaţă? Dar o maşină care pare scumpă, dar este ieftină nu este mai bună? Unii producători din China au gândit aşa şi au copiat căteva modele occidentale de top. Iată câteva exemple, prezentate de autoutro.ru.

În 2009 BYD, o companie chineză care are drept slogan "îţi construim visul" a decis că visul lor este Porsche Cayenne şi l-au construit. I-au spus BYD T6, o maşină care seamănă grozav cu visul celor de la Posche, dar are doi litri, patru cilindri şi nu depăşeşte 200 de cai-putere. Cayenne dispune de un V6 de 3,6 litri şi 300 de cai-putere

Un alt producător obscur este SG Automotive Group, nu mu8ltălume a auzit de ei. Nu-i nimic, au auzit ei de Lexus, divizia de lux a Toyota;şi nu numai căau auzit, dar au pus la punct modelul V3 Qisheng, care seamănăperfect cu Lexus RX 350. Motorizarea V3 a fost asiguratăde Mitsubishi, cu motoare de 2şi 2,4 litri. Oricum puţin faţăde RX 350, care dispune de un V6 de 3,5 litri.

Continuare in pagina urmatoare >>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clone,
masini,
China
/actualitate/atacul-clonelor-copiile-ieftine-ale-masinilor-scumpe-galerie-foto-10035131
10035131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.