ATAC DUR. Vasile Dâncu, răspuns pentru Anca Alexandrescu, „văduva neagră” din PSD: „Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde ştim că eşti consilieră”

Postat la 02 martie 2020 539 afişări

ATAC DUR. Vasile Dâncu, răspuns pentru Anca Alexandrescu, „văduva neagră” din PSD: „Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde ştim că eşti consilieră”

ociologul Vasile Dâncu i-a transmis un „mărţişor” acid Ancăi Alexandrescu, după ce aceasta l-a acuzat că a făcut jocurile pentru amânarea Congresului PSD.

Vasile Dâncu o numeşte pe Anca Alexandrescu ”văduva neagră, devoratoare de preşedinţi” şi îi transmite că mai bine s-ar preocupa de ancheta DNA de la Ministerul Sănătăţii, acolo unde ea ar fi consiliera ministrului Victor Costache.

„Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde ştim că eşti consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Ştim că înainte erai consiliera cu achiziţii a doamnei Pintea şi a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!„, a scris Dâncu pe blogul personal.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Vasile Dâncu:

„În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice ”văduva neagră” din PSD sau ”devoratoarea de preşedinţi”, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. Că ar fi un dezastru dacă particip la Congres, deşi eu eram plecat în străinătate şi nu aveam cum să fiu pe scenă, sau că ar fi un dezastru dacă aş fi Preşedinte al Consiliului Naţional, deşi nici nu sunt membru de partid – plecat fiind, eu, de vreo 12 ani. Mă mir că nu a scris că ar trebui să fiu dat afară, desi sunt afară de multă vreme. O firmă nouă de consultanţă politică, probabil care se ocupă cu prăbuşirea PSD are destul de slabe resurse dacă se luptă cu cineva care nu este în filmul luptei lor pentru putere.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minister,
psd,
dna,
ministerul sanatatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.