Aşteptările reprezentanţilor World Class pentru perioada următoare: Trei deschideri noi şi 60.000 de abonaţi

Autor: Andra Stroe Postat la 24 august 2018 557 afişări

Toamna aceasta, World Class România planifică două deschideri noi în Bucureşti, World Class AfiTech şi World Class Veranda, iar în 2019 o a treia, la Cluj – World Class Record Park. În ceea ce priveşte numărul de abonaţi, aştepările reprezentanţilor companiei pentru sfârşitul anului 2018 vizează peste 60.000 de abonaţi activi în cele 31 de cluburi deschise la nivel naţional.

Aşteptările reprezentanţilor World Class pentru perioada următoare: Trei deschideri noi şi 60.000 de abonaţi

Pentru anul 2019, World Class anunţă deschiderea celui de-al 35-lea club de health&fitness, World Class Expo Park, într-un nou campus de birouri care va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019 pe Bulevardul Expoziţiei, în Bucureşti. Clubul va fi încadrat în categoria Bronz şi va acoperi o arie de 1.480 de metri pătraţi. Clubul va fi echipat cu cele mai recente şi mai performante echipamente de fitness şi va avea o echipă puternică de instructori dedicaţi şi antrenori personali.

"World Class Romania va fi un excelent partener pentru noi, în cel mai nou proiect, Expo Business Park. Vor exista numeroase companii multinaţionale pe suprafaţa de 38.000 de metri pătraţi pe care o oferim – însumând în jur de 3000 de persoane - care vor găsi tot ce au nevoie pentru o experienţă optimă de lucru şi care vor putea, de asemenea, să-şi continue stilul de viaţă sănătos în aceeaşi locaţie într-un centru de fitness profesionist", a declarat Robert Neale, CEO al Portland Trust.

Potrivit reprezentanţilor World Class, tendinţa ascendentă din industria de health si fitness, pe un continent puternic dominat de Occident în ceea ce priveşte dezvoltarea programelor de health, wellness & fitness, arată că Europa de Est se află pe drumul cel bun şi că soluţiile apărute pe piaţă au început să-şi valorifice potenţialul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.