Aşteptarea a luat sfârşit. Programul României la Euro 2024: Cât costă, acum, biletele de avion şi trei nopţi de cazare la Munchen

Autor: Alexandru Nanu Postat la 03 decembrie 2023 60 afişări

Aşteptarea a luat sfârşit. Programul României la Euro 2024: Cât costă, acum, biletele de avion şi trei nopţi de cazare la Munchen

În urma tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Hamburg, echipa naţională a Românie va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei şi a câştigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania şi Scoţia.

În urma tragerii la sorţi, au rezultat următoarele grupe:

Grupa A: Germania, Scoţia, Ungaria, Elveţia

Grupa B: Spania, Croaţia, Italia, Albania

Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia

Grupa D: Play-off A, Olanda, Austria, Franţa

Grupa E: Belgia, Slovacia, Romania, Play-off B

Grupa F: Turcia, Play-off C, Portugalia, Cehia

Primul meci al României va fi luni, 17 iunie 2024, cu câştigătoarea playoff-ului B, în care se confruntă Israel, Bosnia, Ucraina şi Islanda.

Euro 2024 va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie. 

Conform site-ului Vola.ro, cel mai ieftin bilet de avion către Munchen şi retur, cu plecare din Bucureşti plecare pe data de 16 iunie şi retur pe data de 18 iunie, cu o escală este 272 EUR, cu compania nemţească Lufthansa.

Zborul direct către Munchen cu plecare pe data de 16 iunie şi retur pe data de 18 iunie, tot din Bucureşti, are un preţ de 408 conform aceluiaşi site de călătorii.

Conform site-ului Vola.ro, cel mai ieftin bilet de avion către Munchen şi retur, cu plecare din Bucureşti plecare pe data de 15 iunie şi retur pe data de 18 iunie, cu o escală este 260 EUR, cu compania nemţească Lufthansa.

În acelaşi timp, pentru perioada 15-18 iunie 2024, cazarea pe site-ul internaţional Booking, pentru Munchen este de  la 7oo euro până la 830 euro la hotelurile mai puţin cunoscute şi ajung până la 1.284 euro la Mercure Hotel sau 1.325 euro la Hilton.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munchen,
avion,
cazare,
asteptare,
bilete,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.