Astăzi se lansează cele mai noi modele de iPhone: O nouă scurgere de informaţii sugerează că acestea se vor numi Iphone Xs, Xs Max şi Xr. În ce culori ar putea fi disponibile

Postat la 12 septembrie 2018 88 afişări

Apple va lansa în doar câteva ore următoarele modele iPhone în cadrul unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului pe scena de smartphone-uri, iar TechCrunch relatează o informaţie legată de noile produse.

Astăzi se lansează cele mai noi modele de iPhone: O nouă scurgere de informaţii sugerează că acestea se vor numi Iphone Xs, Xs Max şi Xr. În ce culori ar putea fi disponibile

Platforma AllThings.how a surprins numele noilor modele de iPhone chiar pe webiste-ul oficial al companiei Apple. Potrivit publicaţiei online, Apple a actualizat noile produse în market-ul online, chiar înainte de a opri pagina Apple Store pentru a adăuga noile produse.

 

Liniile de cod din site-ul Apple care indicau spre noile produse au fost eliminate însă ele indicau că numele noilor modele vor fi iPhone Xs, Xs Max şi Xr, confirmând o parte din zvonurile din piaţă.

 

Potrivit zvonurilor anterioare, Apple a îmbunătăţit modelul iPhone X, utilizând componente mai bune. În plus, faţă de această versiune de iPhone Xs, zvonurile susţineau că va fi lansat şi o versiune cu ecran de 6,5 inci, denumită iPhone Xs Max. Aceleaşi surse arată că Apple va înlocui modelul iPhone 8 cu iPhone Xr, un device cu ecran de 6,1 inci, cu display LCD şi cu un design inspirat de iPhone X.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.