ASF şi-a făcut conturi pe Instagram, Twitter şi Tik-Tok, după ce anul trecut a lansat site-ul studiifinanciare.ro, care conţine ”analizele unui grup de experţi”

Autor: Roxana Rosu Postat la 17 ianuarie 2023 27 afişări

ASF şi-a făcut conturi pe Instagram, Twitter şi Tik-Tok, după ce anul trecut a lansat site-ul studiifinanciare.ro, care conţine ”analizele unui grup de experţi”

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunţă că şi-a deschis propriile conturi pe reţelele de socializare Instagram, Twitter şi Tik-Tok, după ce anul trecut a lansat, împreună cu Institutul de Studii Financiare, site-ul www.studiifinanciare.ro, prezentat ca un integrator de conţinut pentru pieţele financiare non-bancare.

ASF era deja prezentă pe Facebook,Linkedin, şi Youtube.

”Vă invităm aşadar să ne urmăriţi şi pe reţelele de socializare, unde avem un conţinut variat, în format text, imagine şi video, care se adresează atât publicului larg, interesat de noţiuni ce privesc pieţele financiare non-bancare, cât şi specialiştilor”, se arată în comunicatul Autorităţii.

Site-ul www.studiifinanciare.ro este lansat ca o sursă  de informaţii pentru jurnalişti, analişti, cât şi public şi conţine analizele unui grup de experţi care semnează ”materiale editoriale de actualitate ce acoperă evoluţii macroeconomice şi financiare locale şi internaţionale”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
continut,
autoritate,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.