ASF a făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi şoferii din România!

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 06 octombrie 2016 1955 afişări

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat, miercuri, că va stabili tarifele de primă maxime pentru asigurările de răspundere civilă auto (RCA), pe categorii de vehicule, până pe 19 octombrie 2016.

ASF a făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi şoferii din România!

Conform art. 4 alin. 3 din Legea concurenţei, acestea vor fi adoptate prin hotărâre de guvern, urmând ca apoi să fie făcute publice”, se arată într-un comunicat al ASF.

În urma propunerilor primite în cadrul procedurilor de consultare publică, ASF a eliminat coeficientul „Delta” şi a definit o încărcare de siguranţă care să asigure acoperirea cheltuielilor cu daunele cu o probabilitate de cel puţin 95%. De asemenea, rata cheltuielilor va include şi costul capitalului. „A fost adăugată, în determinarea tarifelor de primă maxime (inclusiv la propunerea transportatorilor), şi marja de profit, aceasta urmând a fi cuantificată, precizează ASF.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
soferi,
romania,
asf,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.