Arina Ureche (BRAT): În ultimii 10 ani, timpul petrecut de românii din oraşe pe internet s-a dublat

Postat la 19 martie 2014 32 afişări

Timpul petrecut de românii din oraşe pe internet s-a dublat în ultimii 10 ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, Arina Ureche, directorul general al BRAT, precizând că tendinţele din domeniul online vor fi prezentate la Ziua Cercetării Media, care va fi organizată pe 26 martie, la Bucureşti.

Arina Ureche (BRAT): În ultimii 10 ani, timpul petrecut de românii din oraşe pe internet s-a dublat

 "Importanţa produselor media online este în creştere în România. Din măsurătorile BRAT, reiese că un utilizator de la oraş petrece patru ore zilnic pe internet. Aceasta înseamnă că, în spaţiul urban, în ultimii 10 ani, timpul petrecut de români pe internet s-a dublat. De aceea este vital pentru jucătorii din industria media din România să înţeleagă tendinţele din domeniu, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar Ziua Cercetării Media organizată de BRAT oferă această oportunitate participanţilor", spune Arina Ureche.

Unii dintre cei mai experimentaţi practicieni în mediul online din ţară şi din străinătate vor participa la ediţia a doua a Zilei Cercetării Media, care va fi organizată de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) pe 26 martie, de la ora 15.30, la Hotel Intercontinental din Bucureşti, Sala Fortuna, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arina-ureche-brat-in-ultimii-10-ani-timpul-petrecut-de-romanii-din-orase-pe-internet-s-a-dublat-12291600
12291600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.