Are si PDL rechinii lui

Postat la 07 noiembrie 2010 10 afişări

Ministerul Justitiei a transmis Camerei Deputatilor solicitarea procurorilor privind incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a lui Dan Pasat, deputatul PDL de Giurgiu, acuzat de santaj.

Potrivit DNA, in perioada 2009 - 2010, Pasat a facut demersuri ca sa obtina pentru sine sau pentru persoane apropiate beneficii necuvenite provenind din contractele de achizitii publice incheiate cu primarii de pe raza judetului Giurgiu si derulate prin firma sa - SC Prod Invest SRL. Atunci cand a intampinat opozitie din partea reprezentantilor administratiei publice locale ori a firmelor care isi adjudecasera contractele de achizitie publica, deputatul a recurs la diverse forme de intimidare, mergand pana la amenintari si acte de violenta, arata DNA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
DNA,
PDL,
Dan Pasat,
coruptie,
arestare
/actualitate/are-si-pdl-rechinii-lui-7695937
7695937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.