ARD s-a desfiinţat

Postat la 10 decembrie 2012 17 afişări

PDL, PNŢCD şi Forţa Civică au pus cruce ARD odată cu alegerile de duminică. Juridic, Alianţa a încetat după 9 decembrie fiind constituită doar pentru alegeri. Practic, liderii celor trei partide, plus Noua Republică, se declară rezervaţi în privinţa continuării proiectului politicpe viitor.

"ARD a încetat. Ca să continue amorul trebuie o altă înţelegere. Până una alta suntem liberi de contract", a declarat, pentru gândul, vicepreşedintele FC, Gabriel Biriş, din al cărui punct de vedere proiectul Forţei Civice trebuie continuat.

La fel de rezervat este şi liderul NR, Mihail Neamţu , al cărui proiect, Noua Republică, spune că trebuie să continue. Cât priveşte ARD. Neamţu spune că este nevoie de "unitatea dreptei în faţa colosului USL", însă o decizie trebuie luată de toate formaţiunile componente.

Mai tranşanţi sunt unii lideri ai PDL, vicepreşeditele Cristian Boureanu susţinând nici mai mult, nici mai puţin, că înfiinţarea ARD a fost o "prostie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARD,
Mihail Neamţu,
USL
/actualitate/ard-s-a-desfiintat-10382844
10382844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.