Arafat: E probabil ca o parte din cei care mor vaccinaţi să fie vaccinaţi doar pe hârtie

Autor: Laura Buciu Postat la 29 octombrie 2021 62 afişări

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat, a spus, vineri, că aproape fiecare medic îşi pune întrebarea dacă cei care mor vaccinaţi nu sunt, de fapt, persoane care şi-au cumpărat un certificat verde, iar vaccinarea este doar pe hârtie.

Arafat: E probabil ca o parte din cei care mor vaccinaţi să fie vaccinaţi doar pe hârtie

Întrebat dacă există posibilitatea ca persoanele care mor de COVID-19, deşi sunt vaccinate, să fie, de fapt, fals-vaccinate, dr. Raed Arafat a spus că este o întrebare pe care şi-o pun toţi medicii.

„E o întrebare pe care toţi ne-o punem, dacă toţi vaccinaţii care decedează sunt într-adevăr vaccinaţi. Ne punem întrebarea dacă nu e unul – doi care totuşi nu sunt. Ştim că a fost un caz la Sibiu în care un tânăr a decedat, dar înainte să decedeze cu 2 – 3 zile înainte a zis medicului care îl tratează că certificatul lui nu este real. Noi ştim de acest caz concret. Celelalte cazuri e foarte greu să le ştii., pentru că în momentul în care eşti bolnav, deja ai anticorpi. Indiferent cum, eşti bolnav şi deja e foarte greu să ştim dacă eşti vaccinat”, a spus dr. Arafat.

Arafat afirmă că sunt persoane care, într-adevăr, au spus că sunt vaccinate şi nu erau.

„E foarte probabil că o parte din cei zişi vaccinaţi să fie, de fapt, doar pe hârtie. E foarte posibil acest lucru. Nu neagă nimeni. Nu putem nega”, a mai spus Arafat.

În cazul tânărului de la Sibiu, care a murit de COVID-19 dar i-a spus medicului că este fals-vaccinat, s-a deschis un dosar penal, iar verificările se fac de către procurori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
deces,
fals

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.