Arad: Trafic blocat pe DN 7 în urma unui accident cu două motociclete şi un TIR, soldat cu trei răniţi

Autor: Marian Buga Postat la 02 august 2015 252 afişări

Trei persoane au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident produs în judeţul Arad, după ce motocicletele pe care se aflau au ajuns pe contrasens, din cauza unor denivelări de pe şosea, şi s-au izbit de un TIR, traficul pe DN 7 fiind blocat complet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Arad, accidentul a avut loc în afara localităţii arădene Ilteu, pe DN 7, fiind implicate două motociclete, pe care se aflau în total trei persoane, şi un TIR.

"Mai mulţi motociclişti circulau spre Deva, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, din cauza unor denivelări de pe partea carosabilă, doi motociclişti au intrat pe contrasens, unde au intrat în coliziune cu un TIR", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, cele trei persoane aflate pe motociclete au fost rănite, o femeie şi un bărbat care erau pe aceeaşi motocicletă fiind răniţi foarte grav. Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD, iar ceilalţi doi răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

În urma impactului, rezervorul TIR-ului a fost avariat, iar o tonă de motorină s-a scurs pe şosea.

Traficul va rămâne blocat în ambele sensuri până în jurul orei 16.00, la finalizarea cercetărilor fiind necesar să se acţioneze cu material antiderapant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENT,
DN 7,
/actualitate/arad-trafic-blocat-pe-dn-7-in-urma-unui-accident-cu-doua-motociclete-si-un-tir-soldat-cu-trei-raniti-14661005
14661005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.