Arad: Bărbat arestat după ce a cultivat 27 de kilograme de cannabis, pe care apoi le-a comercializat - VIDEO

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 28 august 2015 106 afişări

Un bărbat a fost arestat preventiv, el fiind acuzat că a cultivat peste 27 de kilograme de cannabis în curtea unui imobil din judeţul Arad, pe care apoi le-a comercializat în municipiul reşedinţă de judeţ.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a lui Paul Adrian Roşca, pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în cursul anului 2015, bărbatul a cultivat, fără drept, în scop de comercializare, cantitatea de 27,6 kilograme de cannabis (masă brută) în curtea unui imobil din localitatea Nădab, judeţul Arad.

Din cercetările făcute în acest caz a rezultat că bărbatul a vândut drogurile de risc mai multor consumatori din municipiul Arad.

Joi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz au fost făcute împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TÂNĂR,
AREST,
CANNABIS
/actualitate/arad-barbat-arestat-dupa-ce-a-cultivat-27-de-kilograme-de-cannabis-pe-care-apoi-le-a-comercializat-video-14692371
14692371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.