Apple se da de gol cu noul iPad 2

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 februarie 2011 17 afişări

Un prototip al viitoarei tablete iPad 2 a Apple a fost vazut la lansarea Daily, ziarul exclusiv digital al magnatului de presa Rupert Murdoch. Un accident care ar putea determina Apple sa grabeasca lansarea tabletei pentru urmatoarele saptamani.

La lansare a fost prezent Eddy Cue, seful responsabil de online al Apple, care a dat de inteles ca vor urma cateva anunturi in urmatoarea perioada, fara sa precizeze exact despre ce va fi vorba. Rupert Murdoch, preşedintele Consiliului de administraţie al News Corp, a prezentat impreuna cu Cue ziarul digital Daily, creat special pentru tablet PC-ul Apple.

Un jurnalist al agentiei Reuters sustine ca a vazut un model finctional al noii tablete iPad, dotat cu o camera video in partea de sus a ecranului, ceea ce versiunea actuala nu are. O alta sursa a confirmat existenta dispozitivului fara alte detalii.

Tableta iPad a fost lansata la nivel mondial in aprilie 2010 si s-a vandut in aproape 15 milioane de exemplare pana acum. Apple asteapta pentru 2011 o dublare a vanzarilor de 8 miliarde de dolari de anul trecut numai din tablete..

Mai multi specialisti au convingerea ca iPad 2 va fi anuntat in doar cateva saptamani, probabil la Mobile World Congress, cel mai mare targ de telecom din lume desfasurat anual la Barcelona.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
iPad 2,
Rupert Murdoch
/actualitate/apple-se-da-de-gol-cu-noul-ipad-2-7947048
7947048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.