Apple pierde pentru prima dată în faţa Samsung. Importul unor dispozitive mai vechi, printre care iPhone 4, ar putea fi interzis în SUA

Postat la 05 iunie 2013 49 afişări

Apple a înregistrat prima înfrângere în faţa Samsung într-un caz legat de patente judecat în SUA, iar decizia ar putea însemna interdicţia importurilor pe piaţa americană pentru unele dispozitive mai vechi ale companiei americane, inclusiv iPhone 4.

Apple pierde pentru prima dată în faţa Samsung. Importul unor dispozitive mai vechi, printre care iPhone 4, ar putea fi interzis în SUA

 Comisia Internaţională pentru Comerţ din SUA vizează iPhone 4 şi iPad 2 3G, la vânzare prin reţele operate de AT&T, T-Mobile US şi doi operatori regionali, potrivit Bloomberg.

Apple şi Samsung au în derulare zeci de procese pe patru continente, în încercarea de a obţine o cotă mai mare pe piaţa mondială a smartphone-urilor, de 293,9 miliarde de dolari anual. Fiecare din cei doi producători are acum la activ o victorie în SUA. Având în vedere că mai sunt de rezolvat numeroase litigii, victoria Samsung nu va aduce cele două părţi mai aproape de o înţelegere, a declarat Will Stofega, conducătorul unui program de cercetare la IDC.

"A ajuns atât de urât, încât nu cred că vor ajunge la o înţelegere. Ambele companii au foarte mulţi bani şi generează profitui mari. Nu e ca şi cum ar trebui să-şi facă griji în privinţa facturilor cu avocaţii", a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-pierde-pentru-prima-data-in-fata-samsung-importul-unor-dispozitive-mai-vechi-printre-care-iphone-4-ar-putea-fi-interzis-in-sua-10928694
10928694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.