Apple a răscumpărat acţiuni de 14 miliarde de dolari în ultimele două săptămâni

Postat la 07 februarie 2014 59 afişări

Apple a răscumpărat acţiuni proprii în valoare totală de 14 miliarde de dolari în ultimele două săptămâni, după ce rezultatele financiare raportate de companie pentru trimestrul al patrulea al anului trecut au dezamăgit investitorii şi au cauzat scăderea preţului titlurilor la bursă.

Apple a răscumpărat acţiuni de 14 miliarde de dolari în ultimele două săptămâni

Anunţul a fost făcut de directorul general al Apple, Tim Cook, într-un interviu acordat Wall Street Journal.

Cook a explicat că Apple a fost surprinsă de scăderea de 8% a acţiunilor din data de 28 ianuarie, după prezentarea rezultatelor.

Compania a anunţat atunci vânzări de iPhone-uri care s-au plasat sub estimările pieţei şi a avertizat că veniturile din primul trimestru al acestui an ar putea fi mai mici faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a anului trecut.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-a-rascumparat-actiuni-de-14-miliarde-de-dolari-in-ultimele-doua-saptamani-12037543
12037543
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.