Apostolii apocalipsei financiare: cele mai şocante 12 citate despre criză

Postat la 04 octombrie 2011 23 afişări

Presa occidentală aduce în atenţie din ce în ce mai des ideea unui colaps iminent în Europa, pe fondul crizei datoriilor suverane pornite de Grecia, care a atras acum mai mulţi giganţi financiari. Blogul The Economic Collapse a reunit cele mai şocante citate despre situaţia actuală a economiei mondiale, de la oameni de afaceri sau politicieni aflaţi în mijlocul evenimentelor.

1. George Soros (foto): "Pieţele financiare îndreaptă lumea spre o altă Mare Depresie, cu efecte politice incalculabile. Autorităţile, mai ales cele din Europa au pierdut controlul situaţiei".

2. Mohammed El-Erian, CEO al fondului de investitii PIMCO, despre băncile franceze: "Clienţii mari de pe retail, alături de clienţii instituţionali şi cei de pe investiţii vor părăsi banca. Europa va fi aruncată într-o criză în toată regula care agravează criza datoriilor suverane şi umbreşte semnificativ perspectivele economiei globale".

3.Attila Szalay-Berzeviczy, director la divizia de investiţii a UniCredit: "Singura întrebare este cât timp vor mai putea acţiunile zadarnice al BCE şi UE să susţină starea Greciei"

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
financiar,
citate,
criza
/actualitate/apostolii-apocalipsei-financiare-cele-mai-socante-12-citate-despre-criza-8835987
8835987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.