Aplicaţia YouTube Kids s-a lansat în România

Autor: Andra Stroe Postat la 21 februarie 2019 328 afişări

Începând din această săptămână, aplicaţia „YouTube Kids” este disponibilă în România.

Aplicaţia YouTube Kids s-a lansat în România

Noua platformă reuneşte video-uri potrivite pentru copii, adulţii având la dispoziţie instrumente simple prin care să selecteze canalele disponibile şi să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici.

Copiii vor avea la dispoziţie pe noua aplicaţie o gamă largă de video-uri, de la desene animate şi cântece pentru copii la conţinut educaţional, despre natură, ştiinţă şi lumea înconjurătoare.

Aplicaţia YouTube Kids este disponibilă gratuit şi poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau ecrane TV, utilizând Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart. Localizarea YouTube Kids înseamnă, dincolo de meniuri în limba română, şi un algoritm care are în vizor conţinutul local, de la recomandări la rezultatele căutărilor.

Printre cele mai importante caracteristici ale aplicaţiei se numără: conţinutul dedicat familiei, selecţia partenerilor, oferind părinţilor posibilitatea să aleagă cu uşurinţă la care dintre selecţii şi teme să aibă acces copiii lor, uşurinţa în utilizare, facilitată de imagini mari, design colorat şi butoane vizibile uşor, conţinut aprobat de părinţi, aplicaţia cuprinzând o serie de instrumente care să-i ajute pe părinţi să selecteze video-urile şi canalele care să fie disponibile copiilor, dar şi ce video-uri şi canale să excludă, precum şi timpul de vizionare - YouTube Kids având integrat un temporizator, astfel încât părinţii pot limita timpul de vizionare al copiilor în aplicaţie.

YouTube Kids a fost lansată în februarie 2015, iar în prezent este disponibilă în 60 de ţări la nivel global (inclusiv România). Aceasta este destinată copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani, copiii neavând nevoie de un cont pentru a o folosi. Aplicaţia nu permite încărcarea de video-uri sau comentarii, ci doar vizionarea de conţinut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
youtube,
copii,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.