Anunţul RADICAL al unui oficial britanic: Libertatea de circulaţie între UE şi Marea Britanie se va încheia în martie 2019

Postat la 27 iulie 2017 205 afişări

Libertatea de circulaţie a cetăţenilor între statele membre ale Uniunii Europene şi Marea Britanie se va încheia în luna martie a anului 2019 şi va fi instituit un nou sistem pentru imigranţi, a declarat joi ministrul britanic pentru Imigraţie, Brandon Lewis, relatează site-ul BBC News.

Anunţul RADICAL al unui oficial britanic: Libertatea de circulaţie între UE şi Marea Britanie se va încheia în martie 2019

"Este o simplă chestiune de fapte că normele UE privind libera circulaţie nu vor fi aplicate în această perioadă, iar un nou sistem va intra în vigoare până în primăvara anului 2019", a spus Lewis.

Ministrul britanic pentru Imigraţie a precizat că manifestul Partidului Conservator prevede reducerea migraţiei nete de la 248.000 la câteva zeci de mii de persoane.

Brandon Lewis a mai anunţat că guvernul britanic a cerut o "evaluare detaliată" privind costurile şi beneficiile migraţiei din Uniunea Europeană asupra economiei Marii Britanii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.