Anunţul lui Orban care lămureşte situaţia amenzilor: „Nu înseamnă că nu se mai dau"

Autor: Cosmin Pirv Postat la 07 mai 2020 51 afişări

Anunţul lui Orban care lămureşte situaţia amenzilor: „Nu înseamnă că nu se mai dau"

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Craiova, că faptul că CCR a declarat amenzile date în starea de urgenţă neconstituţionale, nu înseamnă că acum nu se mai dau amenzi, numai că se dau la nivelul anterior ordonanţei.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la fabrica Ford, că amenzile au fost majorate pentru a creşte gradul de conformare la reguli.

„Sunt amenzile care au fost incluse în ordonanţă. Noi am mărit amenzile pentru a creşte gradul de conformare la reguli. Faptul că s-a luat această decizie a CCR, trebuie să aşteptăm motivarea, nu înseamnă că nu se dau amenzi, numai că se dau amenzile la nivelul anterior ordonanţei”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a precizat că la nivelul Guvernului se face o analiză a încasărilor din amenzi şi că o decizie privitoare la acestea va fi luată de Executiv.

Judecătorii Curţii Constituţionale a României au decis, miercuri, că amenzile date pentru nerespectarea stării de urgenţă sunt neconstituţionale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
amenzi,
ccr,
craiova,
ludovic orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.