Anunţul făcut de Wizz Air: adaugă două curse suplimentare de pe aeroportul din Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 18 martie 2016 355 afişări

Anunţul făcut de Wizz Air: adaugă două curse suplimentare de pe aeroportul din Bucureşti

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că va suplimenta frecvenţa curselor de la Bucureşti la Londra Luton cu încă două zboruri pe săptămână începând cu 20 mai 2016. Numărul săptămânal de curse dintre cele două capitale va ajunge astfel la 25.

Totodată, compania va muta zborurile de pe aeroportul Lübeck la Hamburg, aflat în apropiere, şi va continua să ofere servicii low-fare spre nordul Germaniei. Din cauza problemelor financiare constante ale aeroportului Lübeck, Wizz Air va muta trei zboruri la aeroportul Hamburg începând cu 17 aprilie. Odată cu relocarea la Hamburg, Wizz Air va continua să ofere curse între regiune şi Gdansk cu 4 zboruri/săptămână şi către Skopje şi Kyiv cu două zboruri săptămânale.

Compania low-fare a mai anunţat şi o nouă rută de la Sofia la Copenhaga, care va fi operată de trei ori/săptămână începând cu 13 iunie.

"Nordul Germaniei este o piaţă foarte importantă pentru Wizz Air şi am constatat că un procent mare dintre pasagerii noştri călătoresc din sau spre locuri mai apropiate de Hamburg decât de Lübeck. Această mutare la Hamburg, al doilea cel mai mare oraş din Germania, va oferi şi mai multe beneficii pasagerilor noştri şi va susţine dezvoltarea economiei. Totodată, continuăm să creştem pe seama succesului nostru din Sofia cu o nouă destinaţie şi cu tarife scăzute în fiecare zi", a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-wizz-air-adauga-doua-curse-suplimentare-de-pe-aeroportul-din-bucuresti-15116315
15116315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.