Anunţul făcut azi de Auchan: primul magazin Real care renunţă la nume

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 octombrie 2013 1127 afişări

Auchan Pallady, primul magazin remodelat în urma achiziţiei, îşi deschide porţile pentru clienţi joi, 17 octombrie, ora 10:00

Hipermarketul îşi propune să devină una dintre cele mai atractive destinaţii de cumpărături pentru locuitorii din zona de est a capitalei şi pentru tranzitul către mare. Acesta este primul magazin remodelat de Auchan România din cel 20 de spaţii Real preluate de la grupul Metro.

Transformarea a durat mai puţin de trei săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, suma investită fiind de 2 milioane de euro.Pe o suprafaţă netă de vânzare de 10.000 de mp, noul hipermarket Auchan Pallady expune peste 50.000 produse.

În domeniul nealimentar, Auchan Pallady a extins substanţial raioanele cu produse de sezon (ex. flori, grădinărit, vacanţă, picnic, etc.), cele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbracăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, raionul de electronice şi electrocasnice, dar şi universul animalier, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienţilor.

”Experienţa Auchan Pallady, primul magazin transformat, a fost o foarte bună oportunitate de a pune la punct întregul proces de remodelare, de a integra şi forma echipele”, declară Patrick Espasa, Director General Auchan România

Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la Bucureşti, în cartierul Titan. În următorii ani, alte 10 magazine şi-au deschis porţile. La 12 septembrie, Auchan România a finalizat achiziţia a 20 de magazine Real de la Metro Group şi şi-a propus să le transforme în mai puţin de 12 luni. Cu 31 de magazine şi peste 10.000 de colaboratori, Auchan a devenit unul dintre primii cinci cei mai mari angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ, ca suprafaţă totală de vânzare, la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-azi-de-auchan-primul-magazin-real-care-renunta-la-nume-11524098
11524098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.