Anunţ şocant: Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat definitiv la atribuţiile regale

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 februarie 2021 381 afişări

Anunţ şocant: Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat definitiv la atribuţiile regale

Harry şi Meghan au anunţat-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice. 

La un an după retragerea din îndatoririle regale, Harry şi Meghan spun că nu vor să se întoarcă.

Într-o declaraţie a Palatului Buckingham, citat de News Sky, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „întristată de decizie”, însă Harry şi Meghan „vor rămâne membrii iubiţi ai familiei”.

După decizia de anul trecut luată de Harry şi Meghan, înţelegerea a fost că se va rediscuta problema după 12 luni.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al ducelui şi ducesei de Sussex. Cuplul este „bucuros să aştepte al doilea copil”, a adăugat reprezentantul ducilor de Sussex. Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Vestea privind sarcina lui Meghan Markle a apărut după ce fotograful Misan Harriman, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei doi. În imagine apar cei doi soţi, stând în iarbă sub un copac. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând”, a scris Harriman: „Felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!”.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
harry,
meghan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.