Anunţ EXPLOZIV al Elenei Udrea în urmă cu scurt timp. SECRETUL care poate distruge unul dintre cei mai puternici oameni din România. „Am fost implicată!”

Autor: Cristina ANDREI Postat la 06 decembrie 2016 166 afişări

Anunţ EXPLOZIV al Elenei Udrea în urmă cu scurt timp. SECRETUL care poate distruge unul dintre cei mai puternici oameni din România. „Am fost implicată!”

„Am avut o exprimare pe care o regret acum. Am spus că e atât de importantă lupta cu corupţia din România încât, asta este, trebuie să acceptăm şi victime colaterale", a declarat Elena Udrea la emisiunea „Votez cu mine!", vorbind despre „sistemul care a acaparat puterea" şi care este format din „oameni din SRI, oameni din alte servicii de informaţii, că mai avem SIE, mai avem SPP, mai avem DIPI, avem cât cuprinde, o ţară de servicii de informaţii suntem". 

Elena Udrea a adăugat că a fost implicată în numirea mai multor personaje cheie din România şi a făcut o dezvăluire explozivă.  V

Vezi aici anunţul EXPLOZIV al Elenei Udrea în urmă cu scurt timp. SECRETUL care poate DISTRUGE unul dintre cei mai puternici oameni din România. „Am fost implicată!”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elena udrea,
live
/actualitate/anunt-exploziv-al-elenei-udrea-in-urma-cu-scurt-timp-secretul-care-poate-distruge-unul-dintre-cei-mai-puternici-oameni-din-romania-am-fost-implicata-16016836
16016836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.