Antreprenoriat la feminin: Regulile după care se ghidează în business Cristina Căpitanu, cofondator Lemon Interior Design

Autor: Ioana Matei Postat la 14 aprilie 2019 228 afişări

„Corectitudinea este o regulă de la care nu mă abat niciodată, atât în afaceri, cât şi în relaţiile interpersonale.”

Antreprenoriat la feminin: Regulile după care se ghidează în business Cristina Căpitanu, cofondator Lemon Interior Design

•   Cristina Căpitanu a intrat, împreună cu sora ei, Elena Oancea, în businessul decoraţiunilor şi mobilierului de interior, iniţial în retail, iar ulterior evoluând într-un butic de design; afacerea lor, Lemon Interior Design, se adresează mai ales persoanelor fizice; au lucrat însă la cerere şi pentru amenajarea unor spitale, spaţii de birouri şi restaurante.

•   Cristina Căpitanu spune că principala regulă după care s-a ghidat în carieră este corectitudinea; de asemenea, de-a lungul timpului a învăţat că flexibilitatea este un atu.

•   De flexibilitate consideră că este nevoie de altfel pentru a reuşi în mediul de business din România pentru adaptarea deopotrivă la nevoile pieţei şi ale clienţilor.

•   Consideră că un business sănătos şi de succes, mai ales în domeniul furnizării de servicii, se bazează pe oferirea unui serviciu impecabil, iar aceasta trebuie să fie o constantă; la aceasta mai adaugă perseverenţa, dorinţa de a face lucrurile în fiecare zi mai bine decât ieri, multă muncă şi viziune.

•   Pe tinerii antreprenori îi sfătuieşte să fie dedicaţi scopului lor, să se perfecţioneze şi să se reinventeze tot timpul. 

Profilul Cristinei Căpitanu a apărut în catalogul „100 Cele mai puternice femei din business”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.