Antonis Samaras, însărcinat oficial cu formarea noului guvern grec

Postat la 20 iunie 2012 10 afişări

Conservatorul grec Antonis Samaras a fost însărcinat oficial cu formarea noului guvern de coaliţie al Greciei, care va avea susţinerea a trei partide.

"Vă cer oficial să formaţi guvernul şi vă doresc succes, dat fiind că problemele sunt numeroase şi dificile", a declarat preşedintele Carolos Papoulias după ce Samaras l-a anunţat că are susţinerea Partidului Socialist (Pasok) şi a stângii moderate (Dimar). "Grecia are un Guvern", a dat asigurări miercuri liderul socialist grec Evanghelos Venizelos, prevalându-se de un acord final cu dreapta şi stânga moderată în vederea desemnării "până (miercuri) seara" a noii echipe. "Vom anunţa acest mesaj mâine (joi), în cadrul Eurogrup", care urmează să examineze joi calea de urmat cu Grecia, a adăugat Venizelos, la finalul unei reuniuni cu liderul dreptei Antonis Samaras.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
guvern,
samaras,
formare
/actualitate/antonis-samaras-insarcinat-oficial-cu-formarea-noului-guvern-grec-9765657
9765657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.