Antonescu: Tăriceanu nu are nicio şansă să câştige prezidenţialele

Postat la 27 iunie 2014 24 afişări

Fostul preşedintele al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că, în opinia sa, Călin Popescu Tăriceanu nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale, el arătând că Tăriceanu nu va fi urmat din PNL de persoane fără de care partidul să nu poată merge înainte cu toată forţa.

Antonescu: Tăriceanu nu are nicio şansă să câştige prezidenţialele

 ”După părearea mea, (nu are - n.r.) nicio şansă, dar asta este pur şi simplu părerea mea. Alegătorii sunt întotdeauna cei care pot da răspunsul la aceste întrebări”, a spus Antonescu.

Întrebat de cine din PNL ar putea fi urmat Tăriceanu în demersul de a înfiinţa un nou partid, Antonescu a răspuns: ”De nicio persoană fără de care PNL să nu poată merge înainte cu toată forţa”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-tariceanu-nu-are-nicio-sansa-sa-castige-prezidentialele-12847655
12847655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.