Antonescu: Nu renunţ la candidatura la prezidenţiale. Exclud o candidatură independentă

Postat la 21 iulie 2014 42 afişări

Fostul lider liberal Crin Antonescu a declarat, luni, înaintea şedinţei Delegaţiei Permanente reunite pentru a decide prezidenţiabilul partidului, că nu renunţă la candidatura sa la Preşedinţie, ca urmare a rezultatelor sondajului intern, el arătând, însă, că exclude o candidatură independentă.

Antonescu: Nu renunţ la candidatura la prezidenţiale. Exclud o candidatură independentă

 Întrebat dacă renunţă la candidatura la prezidenţiale având în vedere rezultatele sondajului intern, Antonescu a răspuns: ”Nu”.

El a spus că nu intenţionează să comenteze rezultatele sondajului intern.

”E un sondaj pe care nu mi-l asum, dar pe care nu-l contest”, a spus Antonescu, arătând că nu va solicita alt sondaj în Delegaţia Permanentă.

”Acum zece zile am propus să trecem la vot fără sondaje, în condiţiile în care nu s-au mai făcut analizele despre care fusese vorba iniţial. Desemnarea unui candidat la Preşedinţie de către un partid este o decizie politică. Ea trebuie formalizată cumva. Ea nu se poate lua în constatarea unor sondaje. Ea pur şi simplu, în baza sondajelor, în baza tuturor factorilor pe care cineva îi poate avea în minte atunci când ia o decizie, trebuie să însemne o decizie luată prin vot de un for al unui partid”, a spus Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-nu-renunt-la-candidatura-la-prezidentiale-exclud-o-candidatura-independenta-12949841
12949841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.