Google ar putea folosi telefoanele publice pentru a oferi în New York internet wireless gratuit

Postat la 20 iulie 2014 32 afişări

Google şi mai multe alte companii din IT analizează un plan care prevede folosirea amplasamentelor telefoanelor publice cu plată din New York pentru a oferi locuitorilor oraşului acces gratuit la internet wireless.

Google ar putea folosi telefoanele publice pentru a oferi în New York internet wireless gratuit

 Peste 50 de companii, printre care şi Google, au participat în mai la o întâlnire în cadrul căreia au primit informaţii despre proiect, arată documente ale primăriei New York. Ofertele pentru proiect trebuie depuse până luni, potrivit Bloomberg.

Google, operatorul celui mai utilizat motor de căutare, îşi intensifică eforturile de a asigura acces cât mai larg la internet, pentru a aduce online un număr mai mare de consumatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-ar-putea-folosi-telefoanele-publice-pentru-a-oferi-in-new-york-internet-wireless-gratuit-12944836
12944836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.