Angajaţii Uzinelor Sodice Govora au intrat în grevă generală. 58 de salariaţi sunt în greva foamei

Postat la 25 aprilie 2013 29 afişări

Angajaţii de la Uzinele Sodice Govora au intrat, joi, în grevă generală, după ce negocierile dintre patronat şi sindicat au eşuat, iar celor 47 de salariaţi care se aflau în greva foamei şi s-au alăturat alţi 11.

Angajaţii Uzinelor Sodice Govora au intrat în grevă generală. 58 de salariaţi sunt în greva foamei

 Potrivit reprezentanţilor Sindicatului "Sodistul", muncitorii se află în fabrică, dar producţia este oprită, fiind asigurată doar o treime din activitate.

"Au fost şapte sau mai multe ore de negocieri nu am putut ajunge la niciun rezultat cu patronatul, dar ne aşteptam la aşa ceva, după ce negociem cu ei de patru luni şi jumătate şi nu sunt de acord să mărească salariile şi să semnăm contractul colectiv de muncă. Am purtat negocieri pe tema revendicărilor salariaţilor de la USG, respectiv semnarea contractului colectiv de muncă pe 2013, alocarea a 16 la sută din veniturile de exploatare pentru fondul de salarii şi menţinerea numărului de angajaţi existent la începutul acestui an. Am intrat în grevă generală de astăzi (n.r - joi), oamenii sunt în unitate, producţia s-a oprit şi se asigură o treime din activitate, conform legii", a declarat preşedintele Sindicatului "Sodistul", Adrian Gheorghe Mugioiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-uzinelor-sodice-govora-au-intrat-in-greva-generala-58-de-salariati-sunt-in-greva-foamei-10795998
10795998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.