Angajaţii Twitter pot răsufla uşuraţi: Elon Musk a anunţat că nu intenţionează să reducă 75% din personal după ce va prelua oficial compania

Autor: Andrei Şerbănescu Postat la 27 octombrie 2022 32 afişări

Angajaţii Twitter pot răsufla uşuraţi: Elon Musk a anunţat că nu intenţionează să reducă 75% din personal după ce va prelua oficial compania

Elon Musk le-a transmis miercuri angajaţilor Twitter Inc. că nu intenţionează să reducă 75% din personal atunci când va prelua compania, potrivit unor persoane implicate în problemă, scrie Bloomberg.

Musk, a cărui tranzacţie de 44 de miliarde de dolari pentru Twitter este pe cale să se încheie vineri, a negat numărul raportat anterior într-o notă adresată angajaţilor de la biroul companiei din San Francisco, au declarat persoanele în cauză, care au refuzat să fie numite deoarece informaţiile nu sunt publice.

Este în continuare de aşteptat ca multimiliardarul să reducă personalul companiei în urma achiziţiei, provocând anxietate în rândul lucrătorilor. Joi, Musk a postat un videoclip cu el însuşi intrând în birouri cu o chiuvetă de bucătărie în braţe. Viitorul patron al platformei social media şi-a adăugat la descrierea profilului Twitter titlul „Chief Twit”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
twitter,
angajati,
personal,
reducere,
elon musk

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.