Angajaţii TVR, în grevă japoneză luni, în semn de protest faţă de concedierile anunţate în televiziunea publică

Postat la 29 august 2012 43 afişări

SPUSTV, sindicatul reprezentativ din Televiziunea Română, îi invită, printr-un comunicat, pe angajaţii TVR să intre în grevă japoneză, luni, în semn de protest faţă de hotărârea Consiliului de Administraţie al televiziunii publice de a concedia circa 980 de angajaţi.

Greva de tip japonez se va desfăşura luni, 3 septembrie, începând cu ora 00.00 până la ora 24.00, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor din TVR (SPUSTV).

Angajaţii TVR sunt invitaţi să poarte pe parcursul zilei de luni banderole albe pe unul din braţe, iar pe banderole să fie inscripţionat cuvântul "Protest".

"Greva de tip japonez nu implică întreruperea activităţii în SRTv", se mai spune în comunicatul sindicatului.

În acelaşi comunicat, SPUSTV le mulţumeşte membrilor din Consiliul de Administraţie al TVR "pentru mărinimia" de care au dat dovadă şi "generozitatea" cu care au renunţat la 980 de oameni, pe care i-au tratat "ca pe nişte simple numere".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Angajaţii,
TVR,
grevă
/actualitate/angajatii-tvr-in-greva-japoneza-luni-in-semn-de-protest-fata-de-concedierile-anuntate-in-televiziunea-publica-9995110
9995110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.