Angajaţii suedezilor de la Spotify vor putea lucra de oriunde din lume

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 14 februarie 2021 71 afişări

Angajaţii suedezilor de la Spotify vor putea lucra de oriunde din lume

Spotify Technology le va permite angajaţilor să lucreze de oriunde, a declarat compania suedeză de streaming de muzică, notează Reuters. Odată cu trecerea muncii la sisteme bazate pe cloud şi la adaptarea oamenilor la întâlniri online, birourile au adaptat un stil de viaţă la distanţă, deoarece campaniile de vaccinări s-ar putea prelungi încă pentru lung timp.

Mişcarea Spotify este în pas cu mai multe companii de tehnologie care intenţionează să păstreze unele dintre noile moduri de lucru care au apărut în timpul pandemiei COVID-19. Salesforce.com şi Twitter au trecut deja la modele hibride sau permanente de lucru la distanţă. Compania, care îşi evaluează spaţiile de birouri din întreaga lume, a înregistrat o creştere a numărului de abonaţi plătitori în timpul pandemiei, atingând 155 de milioane în al patrulea trimestru. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
timp,
adaptare,
birouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.