Angajaţii Ministerului Muncii intră de azi la serviciu cu cartelă

Autor: Laura Buciu Postat la 20 septembrie 2021 325 afişări

Accesul angajaţilor la Ministerul Muncii se face, de luni, prin sistem electronic cu cartelă. Acesta are acces la generarea automată a pontajelor şi este corelat cu softul de salarii.

Angajaţii Ministerului Muncii intră de azi la serviciu cu cartelă

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că de luni se testează accesul în sediul Ministerului Muncii prin intermediul sistemului electronic cu cartelă care va facilita accesul angajaţilor la birou, asigurându-se totodată o zonă de intrare separată pentru restul persoanelor.

„Sistemul electronic de acces va permite generarea automată a pontajelor în format electronic şi este corelat cu softul de salarii, permiţând o evidenţă mai facilă a timpului de lucru pentru fiecare angajat. Implementarea accesului prin sistemul electronic va aduce, aşadar, şi o eficientizare a activităţii în cadrul anumitor departamente ale ministerului”, spune Raluca Turcan, pe Facebook.

Perioada de testare se va încheia la 1 octombrie. După această dată, accesul în sediul Ministerului Muncii se va face exclusiv prin acest sistem.

„Am convingerea că, pentru majoritatea instituţiilor din România, decizia de a utiliza sistemele electronice nu doar pentru acces, ci şi pentru gestionarea internă a documentelor, de pildă, ar avea rezultate vizibile în ceea ce priveşte eficienţa serviciilor oferite. În acest sens, soluţiile de digitalizare pe care le folosim la Ministerul Muncii pot îndemna şi alte instituţii publice să facă paşii necesari către modernizare”, a mai spus Turcan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cartelă,
minister,
soft

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.