Angajatii HP GeBOC invata limbi straine pe bani europeni

Autor: Ana Raduta Postat la 18 noiembrie 2010 97 afişări

Global eBusiness Operations Center (GeBOC), parte a grupului Hewlett-Packard, va perfectiona 321 de angajati, printr-un proiect de 360.000 de euro, din fonduri europene.

Proiectul, care va fi relizat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, presupune perfectionarea angajatilor in utilizarea uneia dintre limbile de circulatie europeana si/sau regionala si se desfasoara pe o perioada de un an.

"Proiectul vizeaza dezvoltarea competentelor lingvistice ale angajatilor. Astfel, ne dorim sa contribuim in mod direct la cresterea gradului de adaptabilitate si mobilitate al angajatilor nostri, prin actualizarea si imbunatatirea calificarilor si, nu in ultimul rând, la imbunatatirea calitatii si productivitatii muncii," spune Alexander Weigl, directorul general al centrului GeBOC.

Programul se adreseaza va viza formarea a 321 de angajati ce asigura suport pentru clienti interni si externi. Participantii vor beneficia de cursuri de certificare in utilizarea limbilor vorbite in tarile reprezentative pentru dezvoltarea activitatii centrului - franceza, italiana, spaniola, portugheza, germana si olandeza.

Proiectul este cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 - "Investeste in oameni!" si se ridica la o valoare totala de aproximativ 360 000 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Angajatii,
HP GeBOC,
bani europeni
/actualitate/angajatii-hp-geboc-invata-limbi-straine-pe-bani-europeni-7729897
7729897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.