Andy Whitfield, starul seriei "Spartacus", a murit la 39 de ani

Postat la 12 septembrie 2011 55 afişări

Actorul Andy Whitfield, starul serialului de televiziune "Spartacus: Nisip însângerat", a murit duminică, la vârsta de 39 de ani, din cauza unui cancer, limfom non-Hodgkin, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

Andy Whitfield a interpretat în primul sezon al serialului "Spartacus: Nisip însângerat" - lansat anul trecut - rolul lui Spartacus, un luptător trac capturat de romani şi trimis să devină gladiator la şcoala de antrenament a lui Batiatus, interpretat de John Hannah, şi a soţiei sale, Lucretia, jucată de Lucy Lawless.

Însă în septembrie anul trecut Andrew Whitfield a anunţat că va părăsi show-ul care l-a consacrat, din cauza reapariţiei cancerului de care suferea - limfom non-Hodgkin.

Producţia celui de-al doilea sezon al serialului "Spartacus: Nisip însângerat" fusese deja amânată cu câteva luni înainte, când Andy Whitfield fusese diagnosticat cu acest tip de cancer. Actorul a răspuns foarte bine la tratamentul primit şi părea că s-a vindecat, însă, în toamna lui 2010, cancerul a revenit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andy Whitfield,
"Spartacus"
/actualitate/andy-whitfield-starul-seriei-spartacus-a-murit-la-39-de-ani-8734457
8734457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.