Andronescu, Sanador: Tăierea banilor pentru sectorul privat ne duce cu câţiva ani în urmă

Autor: Ioana David Postat la 16 ianuarie 2013 42 afişări

Sistemul privat de sănătate încerca să limiteze numărul românilor care plecau să se trateze în străinătate şi exodul cadrelor medicale, iar sistarea finanţării de la stat o să „ne ducă cu câţiva ani în urmă”, este de părere Florin Andronescu, business developer al Sanador.

Sistemul privat de sănătate încerca să limiteze numărul românilor care plecau să se trateze în străinătate şi exodul cadrelor medicale, iar sistarea finanţării de la stat o să "ne ducă cu câţiva ani în urmă", este de părere Florin Andronescu, business developer al Sanador. "Sistemul privat tocmai asta făcea. Încerca să limiteze cât mai mult turismul medical, exodul cadrelor medicale. Este ceva care începuse să funcţioneze", spune Florin Andronescu, business developer al Sanador, prezent la emisiunea ZF Live. Compania operează spitalul cu acelaşi nume din Capitală cu o suprafaţă de 18.000 mp şi o capacitate de 402 paturi. Anul trecut, spitalul a avut venituri de 72 mil. lei (16 mil. euro), iar banii de la stat reprezintă 17% din această sumă. Recent, ministrul sănătăţii a anunţat că din martie nu va mai acorda bani pentru spitalele private.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andronescu-sanador-taierea-banilor-pentru-sectorul-privat-ne-duce-cu-cativa-ani-in-urma-10476280
10476280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.