Andrei Năstase a renunţat la evenimentul de la Spitalul Floreasca: Tatăl meu mi-a interzis să dau publicităţii "testamentul lui politic"

Postat la 22 iunie 2012 8 afişări

Fiul cel mai mare a fostului Adrian Năstase, Andrei Năstase, anunţă că nu mai face publică, vineri, la ora 17.00, scrisoarea tatălui său, întrucât acesta i-a interzis acest lucru şi pentru că numărul mare de persoane care doreau să fie prezente ar fi perturbat activitatea Spitalului Floreasca.

"Dat fiind numărul foarte mare de PRIETENI care au dorit să participe la întâlnirea de astăzi, din faţa spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului şi a zonelor limitrofe, am decis, acum, să nu mai fac declaraţia publică anunţată. Am decis acest lucru şi pentru că, în această dimineaţă, tatăl meu mi-a interzis să dau publicităţii «testamentul lui politic». Acesta a fost scris într-un moment în care dânsul decisese altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi şi ca astăzi să-i putem spune împreună «La mulţi ani!». Vă mulţumesc", a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andrei-nastase-a-renuntat-la-evenimentul-de-la-spitalul-floreasca-tatal-meu-mi-a-interzis-sa-dau-publicitatii-testamentul-lui-politic-9773296
9773296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.