Andrei Mihai, fondatorul UX Project: Scoaterea din zona de confort ne poate aduce alte oportunităţi

Autor: Andra Stroe, Ramona Cornea Postat la 05 iunie 2020 72 afişări

Andrei Mihai, fondatorul UX Project: Scoaterea din zona de confort ne poate aduce alte oportunităţi

Andrei Mihai, fondatorul UX Project, companie care activează în domeniul analizării comportamentului user experience (experienţa utilizatorului – n. Red), spune că această criză cauzată de pandemia de COVID-19 poate aduce şi oportunităţi antreprenorilor.

Anul trecut, businessul pe care îl conduce a înregistrat o cifră de afaceri de 140.000 de euro, iar estimările iniţiale pentru acest an vizau o creştere de 10%.

„Din păcate, nu cred că mai este realistă. Ne propunem să revenim în T2/T3, prin abordarea pieţelor internaţionale. Pe de altă parte, scoaterea din zona de confort ne poate aduce alte oportunităţi. Suntem deci optimişti în privinţa viitorului, în ciuda crizei sanitare care ne-a bulversat pe toţi”, a declarat Andrei Mihai pentru revista Business Magazin.

Businessul UX Project se axează pe servicii B2B (business to business), iar persoanele fizice sunt de obicei excepţii, fiind interesate în general de participarea la diverse evenimente pe care compania le organizează. „Sunt oameni din sfera industriilor digitale, designeri, developeri sau analişti de business, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani şi venituri peste medie”, explică Andrei Mihai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fondator,
scoatere,
business,
companie,
criza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.