Prima ţară din zonă care elimină pe 15 iunie toate măsurile impuse în timpul pandemiei

Postat la 05 iunie 2020 1164 afişări

Prima ţară din zonă care elimină pe 15 iunie toate măsurile impuse în timpul pandemiei

Peste 10 zile, pe 15 iunie, Bulgaria va elimina toate restricţiile impuse în timpul pandemiei de COVID-19. Va fi eliminată inclusiv obligaţia de a purta masca

Peste 10 zile, pe 15 iunie, Bulgaria va elimina toate restricţiile impuse în timpul pandemiei de COVID-19, inclusiv obligaţia de a purta masca de protecţie în spaţiile publice închise, a anunţat guvernul de la Sofia, joi.

Grupul de lucru pentru combaterea efectelor pandemiei, ce a fost înfiinţat în urmă cu mai bine de trei luni, îşi va continua activitatea, dar nu va mai susţine zilnic o conferinţă de presă.

„Aceste briefinguri creează un sentiment de nelinişte. Trebuie să învăţăm să supravieţuim cu virurul”, a spus  Boyko Borisov, premierul Bulgariei.

Autorităţile recomandă în continuare distanţarea socială şi igienizarea mâinilor.

Bulgaria a declarat pe 13 martie starea de urgenţă, ce a fost menţinută două luni. Ulterior, în Bulgaria a fost declarată „situaţie epidemică excepţională”, care se va încheia la 14 iunie.

În timpul pandemiei, Bulgaria a înregistrat 2.585 de cazuri de coronavirus şi 147 decese.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eliminare,
pandemie,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.