Andreea Esca, dupa accident: "Viata merge mai departe!"

Postat la 15 februarie 2010 14 afişări

De cand s-a intors in tara, prezentatoarea Stirilor PRO TV nu duce lipsa de nimic. Intre procedurile medicale pe care le urmeaza acasa cu un medic specialist si vizitele colegilor si prietenilor apropiati, Andreea Esca are parte de rasfatul intregii familii, scrie ProTV Magazin.

"Ma simt ca un robot", declara prezentatoarea Pro TV pentru revista Pro TV Magazin.

"Cand ma uit la maasinaria asta care imi sustine piciorul, imi vine sa rad, sa plang... A fost foarte grea pentru mine toata aceasta perioada, mai ales ca nu sunt obisnuita sa ma tratez departe de casa. Am nascut doi copii aici, la Spitalul Sfantul Pantelimon, desi puteam merge in Franta, dar aveam mare incredere in ginecologul meu si asta era tot ce conta. Acum insa a fost mult mai complicat, iar prietenii mei doctori m-au convins sa merg la clinica din Viena".

Cititi in exclusivitate interviul acordat de Andreea Esca revistei Pro TV Magazin pe www.protvmagazin.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andreea Esca,
actualitate,
recuperare,
accident
/actualitate/andreea-esca-dupa-accident-viata-merge-mai-departe-5524521
5524521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.